Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Despagubiri record pentru parintii profesoarei din Husi care a murit in accident alaturi de familia sa

Publicat

in

Tribunalul Vaslui a obligat o societate de asigurare să achite 2 milioane de lei daune morale pentru doi soți din Huși care și-au pierdut unica fiică și unicul nepot într-un accident rutier. Vinovat de tragedie a fost ginerele acestora care a efectuat o manevră imprudentă pe un drum european. Decizia nu este definitivă, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea.

Patru persoane au murit și alte două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în toamna anului trecut pe Drumul European 583, în localitatea ieșeană Bălțați, șosea cunoscută drept „Drumul morții”. 

O profesoară de 52 de ani din Huși, județul Vaslui, soțul ei (52 ani), fiul lor (23 ani) și logodnica acestuia (21 ani) au pierit după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-o altă mașină care se deplasa din sens opus. 

Vinovat de producerea accidentului a fost considerat soțul profesoarei, care a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Dosarul penal a fost clasat de procurori. continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.