Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Dulcinella deschide a doua cofetarie la Vaslui

Publicat

in

Iubitorii de dulciuri și delicatese sunt poftiți să facă cunoștință cu Dulcinella, cea de-a doua cofetărie din municipiul Vaslui, sub brandul moldovenesc. Deschiderea are loc joi, 22 aprilie, la ora 12.

Astfel, Dulcinella își continuă colindul primăvăratic pe meleagurile vasluiene, pentru a-i îndulci și pe localnici cu prăjituri și delicatese de poveste.

Experiențele gustative vor fi fără egal, având în vedere ingredientele utilizate și pasiunea pentru gust bun a cofetarilor moldoveni.

Momentul va fi marcat de prezența vedetei Ion Palade, imaginea lanțului de cofetării Dulcinella, care va inaugura oficial noua cofetărie din centrul Vasluiului, aflată pe strada Ștefan cel Mare, bloc 199, scara A, parter.

”Vă anunțăm cu entuziasm că pe 22 aprilie 2021, ora 12.00 deschidem cea dea doua cofetărie Dulcinella  în orașul Vaslui, cu o abordare și o experiență mai bună, care o căpătăm la fiecare deschidere –  mai modern cu o gamă mai largă de produse marca Dulcinella, cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova! Ținând cont că suntem în Postul mare, la Dulcinella veți găsi o gamă largă de produse de post și vegane. Vă așteptăm la deschiderea magazinului din Vaslui, unde veți beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse Dulcinella”, spune Ion Paladi.

Localnicii se pot îndulci cu produse îndrăgite din cofetăria și patiseria românească. Veți putea alege torturi, prăjituri, plăcinte și alte bunătăți din universul cofetăriei europene.

Cofetăria promovează și oferă produse realizate în propriul atelier al gusturilor delicioase.

Dulcinella este mai mult decât o cofetărie. Este un concept modern care integrează un spațiu de servire foarte primitor, un magazin și un atelier de patiserie și cofetărie artizanală.

Gust și ospitalitate din Basarabia —  Dulcinella

Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva la cunoaștere reciprocă. “Podul de Dulciuri” semnifică în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai aproape.

Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”. E acel moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Și pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” al comunelor George Enescu, Corlăteni și Vorona din România, mă simt și mândru și onorat. Dorința mea este una, cea ca oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune — mă simt ca acasă”, așa cum mă simt și eu fie la Chișinău, fie la Iași sau la București — spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

DESPRE DULCINELLA

Sloganul Dulcinella — Ziua ta un pic mai dulce,  cuprinde în sine esența brandului.

Dulcinella a creat  în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie — tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto sugerează ambiția noastră de a diferenția produsele, și anume torturile, de tot ce poate fi găsit pe piață la etapa actuală, precum și promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.