Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mai multi politisti au fost amendati dupa ce au parcat pe trotuar- VIDEO

Publicat

in

IPJ Vaslui anunță primele măsuri în cazul polițiștilor prinși pe picior greșit!

“În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material filmat în fața sediului Poliției Municipiului Vaslui, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Până în acest moment, au fost identificați și sancționați contraventional șase conducători ai autovehiculelor prezentate în materialul video”, susțin reprezentanții IPJ Vaslui.

Va reamintim ca mai multi politisti au fost prinsi pe picior gresit avand autospecialele parcate pe trotuar, blocand trecerea pietonilor. Un cetatean a filmat toate aceste nereguli si le-a facut publice. Mai mult, cetateanul respectiv a prins in parcarea Politiei Municipale Vaslui un autoturism care avea pe toate geamurile folii negre. Pentru toate aceste nereguli soferii vasluieni sunt sanctionati in fiecare zi.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.