Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

O femeie din Galati a jefuit mai multi batrani din Iasi

Publicat

in

Mai mulți bătrâni din Iași au fost terorizați de o hoață care le-a furat nu mai puțin de 80.000 de lei din case. Individa, originară din Galați, a fost prinsă într-o gară din Iași chiar în momentul în care încerca să fugă din oraș. 

Polițiștii au strâns până în acest moment nu mia puțin de nouă reclamații care o indică pe femeia de 30 de ani ca autoare a furturilor. Aceasta era expertă în a-i îmbrobodi pe bătrâni. În ultimele patru luni de zile a reușit să păcălească nu mai puțin de 9 vârstnici.

Pin cuvinte dulci și prin promisiunea că le oferă produse și diverse cadouri, aceasta a reușit să intre în locuințele a nouă bătrâni, iar atunci când se afla în interior profita de neatenția lor și le fura bani și bijuterii.

Așa a reușit să-și însușească 80.000 de lei. A fost prinsă de polițiștii din Iași în momentul în care voia să părăsească orașul și avea asupra ei o parte din banii furați de la bătrâni.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.