Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un angajat al Prefecturii terorizeaza cetatenii! S-a trezit cu politia la poarta in noaptea de Inviere- VIDEO

Publicat

in

Unii au inteles gresit semnificatia noptii de Înviere!  Un alt exemplu negativ s-a înregistrat în miez de noapte într-un cartier de case din Vaslui. Un individ a uitat ca nu traieste singur in padure si a dat muzica la maxim, spre disperarea vecinilor, care au sunat la 112 si au cerut restabilirea linistii in zona lor.

Este vorba de un angajat din cadrul Prefecturii Vaslui, lucru cu atât mai deranjant. În timp ce mai marii Prefecturii le cer cetatenilor sa respecte regulile pe timp de pandemie si sa evite iesirile nocturne sau petrecerile, chiar angajatii institutiei care reprezinta Guvernul in teritoriu, dau cu legea de gard.

Nu este pentru prima data cand respectivul personaj isi deranjeaza vecinii. Cu toate ca nu locuieste in zona respectiva ci doar detine un teren acolo, cand vrea sa se dezlantuie, bugetarul evadeaza din apartament si se dezlantuie in aer liber.

Pana dimineata! Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au fost la datorie in noaptea de Înviere pentru ca vasluienii sa se simta in siguranta!

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.