Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bărbatul care si-a incendiat soția se apără. El spune că nu are nicio vină pentru suferința femeii

Publicat

in

Bărbatul din Puiesti care si-ar fi incendiat soția, in urma cu cateva zile, este cercetat în libertate pentru violență în familie. El are propria varianta despre cele întâmplate. Se apara si spune ca nu are nicio vină pentru suferinta partenerei sale de viata.

Omul sustine ca aceasta ar fi luat foc după ce a încercat să aprindă focul cu benzina. Joi seara, fiul celor doi a sunat la 112 si a cerut ajutor medicilor. Femeia in varsta de 44 de ani a povestit că, în urma cu o zi, ar fi fost stropita cu benzina si incendiată de sot, după o ceartă teribilă. Nu a avut curaj sa ceara ajutor decât a doua zi, atunci când omul a plecat de acasa.

Un echipaj medical de la Ambulanța Bârlad a transportat-o la Spitalul de Urgenta din Vaslui, cu arsuri de gradele II si III, pe 30 la sută din suprafața corporală. În cursul nopții, medicii au decis transferul ei într-o clinică de specialitate din capitala. Oamenii legii o vor audia imediat ce starea ei va permite.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.