Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Se pensionează un polițist de nota 10: comisarul sef Florin Graur

Publicat

in

In curand, se va retrage din activitate un polițist adevarat. FLORIN GRAUR. Comisarul șef de poliție Florin Graur. Un profesionist veritabil, un caracter drept, corect, dedicat meseriei si oamenilor, un coleg de o decență rar întâlnită. Discret si meticulos în munca de judiciarist, Florin Graur si-a construit poziția în IPJ Vaslui urmarind si afland adevarul, indiferent cat de greu sau imposibil părea drumul. Dupa mii de ore petrecute in slujba oamenilor, a sosit momentul să se pensioneze, să lase loc liber tinerilor capabili sa ii continue munca.

“Un polițist adevărat, care nu se uita la ceas si care își face treaba minutios, temeinic. Un om de incredere si un coleg de excepție. Asa il pot descrie pe domnul comisar sef Florin Graur. Cu toții am avut ce invata de la el. Ne-a ajutat, ne-a dat sfaturi pe linie profesionala si nu numai, ne-a ajutat să fim mai curioși, mai atenti, mai buni. Ma consider norocos ca am fost colegi si sper să îi putem calca pe urme, să nu îl dezamăgim! Ii dorim sa se bucure de pensie multi ani de aici încolo, să aibă parte de sănătate și liniște!”, au declarat colegii săi.

Florin Graur a muncit toată viața în Poliție. Cu pasiune, seriozitate si curaj.
Trebuie spus ca este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru I. Cuza” București. Își încheie cariera ca ofițer specialist I la Serviciul de Investigații Criminale Vaslui – Infracțiuni de mare violență.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.