Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Surorile fetei de 11 ani care a fost violată de propriul tată, scoase din familie și duse într-un centru de protecție

Publicat

in

În Vaslui, continuă anchetarea cazului copilei de 11 ani abuzate de propriul tată. Miercuri seară, și surorile ei au ajuns într-un centru de protecție. Între timp, instanța a decis arestarea preventivă a suspectului.

În urma evaluării Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui, s-a hotărât ca fetele cu vârste de 3, 6 și 9 ani să fie internate într-un centru din cadul instituției, unde vor primi și consiliere psihologică.

Inspectorii au stat de vorbă și cu mama, o tânără de 29 de ani, recent întoarsă în țară și care știa despre abuzuri. Iar când au văzut condiţiile în şi mai ales starea copiilor, psihologii au decis că nu mai e timp de pierdut. Fetițele trebuie ajutate să treacă cu bine peste acest coșmar trăit lângă tatăl lor, timp de doi ani. Sora lor mai mare este deja inclusă într-un program de consiliere.

Grozăvia a ieşit la iveală, după ce fata de 11 ani şi-a luat inima în dinţi şi a povestit unui psiholog de la centrul social din sat că este bătută şi violată de părintele său. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru viol. Riscă până la 12 ani de închisoare.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.