Conecteaza-te cu noi

Divertisment

Campionatul European de Fotbal 2021 se apropie cu paşi repezi

Publicat

in

Pregătirile pentru Campionatul European de Fotbal au intrat în linie dreaptă. Programată iniţial în 2020, competiţia a fost amânată pentru acest an. Această ediţie este una aniversară și celebrează 60 de ani de la primul Campionat European de Fotbal.

Evenimentul se va desfăşura în 11 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaijan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Sevilla (Spania). În cele 31 de zile de competiție se vor disputa 51 de meciuri de fotbal. Startul se va da în 11 iunie, pe stadionul Olimpico din Roma, urmând ca finala să aibă loc în 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

Fest Bijuterii

Campionatul European de Fotbal este unul dintre cele mai așteptate evenimente. Microbiștii de pe întregul continet, și nu numai, numără zilele până la ceremonia de deschidere care se va ţine în capitala Italiei. La fel și pasionații de pariuri sportive, care speră să își rotunjească veniturile. Competiția e una cu miză foarte mare iar asta se observă și la casa de pariuri, unde se fac deja pronosticuri. Mai mult, unele echipe participante au primit cote uriașe.

Benzinaria versus

În octombrie, anul trecut, Naţionala de fotbal a României, antrenată de Mirel Radoi, a ratat calificarea la Euro 2021, după ce a fost învinsă de echipa Islandei cu scorul de 2-1, în semifinalele barajului pentru Campionatul European de Fotbal. Cu toate acestea, România va fi prezentă în cadrul manifestarii sportive ca țară gazdă. Conform programului Euro 2021, pe Arena Naţională din Capitală se vor organiza patru meciuri.

Structura Locală de Organizare a Euro 2021 la București și Federația Română de Fotbal au pregătit un plan de acces al spectatorilor într-o proporție de 25% din capacitatea Arenei Naționale. Cu toate acestea, potrivit ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, există o şansă ca numărul spectatorilor pe stadioane să crească până la 50%. Arena Naţională, cel mai mare stadion din ţara noastră, are o capacitate de 55.634 de locuri.

  • Meciurile programate să aiba loc pe Arena Naţională

13 iunie: Austria – Macedonia de Nord (ora locală 19:00)

17 iunie: Ucraina – Macedonia de Nord (ora locală 16:00)

21 iunie: Ucraina – Austria (ora locală19:00)

Pe lângă partidele din Grupa C, Bucureştiul va găzdui şi o optime de finală pe care o vor disputa câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C. Partida va avea loc în data de 28 iunie, ora locală 22:00.

Meciurile programate să aibă loc pe Arena Națională din București sunt așteptate cu entuziasm de către fanii sportului regele din întreaga țară, iar unii dintre ei vor putea chiar să fie prezenți în tribune.

Pariorii vor urmări și ei cu sufletul la gură partidele disputate la Campionatului European de Fotbal de anul acesta, în special cele care se vor desfășura în țara noastră. Chiar dacă Naționala Olandei condusă de antrenorul Frank de Boer este încă favorita Grupei C, o echipă care nu ar trebui ignorată este Ucraina, care a avut un traseu bun.

Foarte importante sunt și meciurile disputate în celelate grupe calificate la ediția din acest an a Campionatului European de Fotbal. Predicțiile actuale ale Euro 2021 plasează Franța și Anglia drept favorite. Anglia este semifinalistă la ultima ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, care a avut loc în anul 2018, iar asta îi oferă formației antrenate de Gareth Southgate un avantaj în viziunea caselor de pariuri. Pe de altă parte, Franța, condusa de Didier Deschamps, a reușit să câștige Cupa Mondială în 2018 și are unii dintre cei mai buni jucători, astfel că nu e de mirare că se află și ea în topul listei.

Echipe de fotbal precum Portugalia, Germania, Olanda sau chiar Spania, se află, de asemenea, în vizorul persoanelor care joacă la pariuri sportive.

  • Echipele calificate la Euro 2021

Grupa A: Italia, Elveția, Turcia, Țara Galilor

Grupa B: Belgia, Danemarca, Finlanda, Rusia

Grupa C: Austria, Olanda, Macedonia de Nord, Ucraina

Grupa D: Croația, Republica Cehă, Anglia, Scoția

Grupa E: Polonia,Slovacia, Spania, Suedia

Grupa F: Franța, Germania, Ungaria, Portugalia

Atenția acordată fotbalului și implicit competițiilor dedicate acestui sport, precum și dezvoltarea lui se reflectă și pe piața pariurilor din România, nu doar pentru că atrage, de la an la an, un număr din ce în ce mai mare de persoane, ci și pentru că aduce câștig fotbalului și evident calității acestuia.

În plus, acum este foarte simplu să pariezi. Pe lângă clasicele agenții de pariuri, operatorii de profil îți pun la dispoziție și varianta online. În acest caz, ai nevoie doar de un telefon mobil, tabletă sau laptop și o conexiune la internet. Când pariezi pe internet, o poți face live, în timp ce urmărești partida de fotbal dorită.

Populare

Stiri din categoria: Divertisment Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.