Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tanar a spart trei masini, apoi a violat o femeie care trecea pe strada-FOTO

Publicat

in

Alexandru Igant, tanarul in varsta de 23 de ani, domiciliat in localitatea vasluiana Poganesti, comuna Stanilesti, care in noaptea de duminica spre luni, 24 mai, a spart doua autoturisme si o autoutilitara din municipiul Husi iar mai apoi a violat o femeie care trecea pe strada, a fost arestat pentru 30 de zile . Politistii au prezentat la dosar probe incontestabile , iar magistratii nu au aratat vreun strop de mila pentru cel care a oripilat prin faptele sale o comunitate intreaga, plus ca a traumatizat psihic o femeie pe care a violat-o si a supus-o si la alte perversiuni sexuale .

Conform surselor noastre, femeia violata se deplasa de la locul de munca spre locuinta, cand la un moment dat, a vazut agresorul ca iese dintr-o autoutilitara si a traversat strada . Agresorul a crezut ca aceasta si-a dat seama ca el fura din autoutilitara si a fugit dupa ea pentru a o prinde. Cand a ajuns-o din urma a imobilizat-o si a inceput sa o sarute . In tot acest timp fata tipa in gura mare dupa ajutor . Deoarece latrau cainii, agresorul a apucat-o de par si a traversat strada unde si-a satisfacut dorintele carnale cu aceasta. Deoarece victima tipa dupa ajutor in gura mare, sunetul a fost auzit de persoanele care locuiesc in zona, acestia apeland numarul unic de urgenta 112.

Agresorul a luat-o la fuga spre zona LIDL unde la nici cinci minute a fost descoperit de politisti . Fiind anchetat la Sectia de Politie Husi, acesta si-a recunoscut faptele . Luni la pranz, acesta a fost arestat pentru o perioada de 30 de zile .

“ Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi şi, în consecinţă: În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. „e” C. proc. pen., art. 223 alin. (2) C. proc. pen., art. 226 alin. (1) C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului IGNAT ALEXANDRU, pentru săvâr?irea infrac?iunilor de furt calificat în formă continuată, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen. coroborat cu art. 229 alin. (1) lit. b) ?i d) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen., trei acte materiale (în dauna persoanelor vătămate Negru Lenu?a, Negru Vasile ?i Bugeac Mihai Marius) si viol, prev. de art. 218 alin. (1) C.pen. toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 zile, de la 24.05.2021 până la 22.06.2021, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul din oficiu, privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau arestului la domiciliu. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. “

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.