Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

UPDATE: Tanar mort dupa ce a cazut intr-o coasa

Publicat

in

UPDATE:

Echipajul Ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină pentru resuscitarea unei persoane aflate în stare de inconștiență în localitatea Codăești, comuna Codăești. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 38 ani, aflată în stare de inconștiență. Victima suferise o plagă tăiată cu o coasă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar după mai bine de o oră, medicul specialist de pe Ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Stirea initiala

Un tânăr în vârstă de 38 de ani din localitatea vasluiană Codăiesti este în stare gravă. Bărbatul are o plaga taiata în regiunea abdominala. Pacientul este inconștient. Potrivit primelor informatii, tanarul a cazut dintr-o caruta si s-a lovit intr-o coasa. La fata locului s- a trimis un echipaj medical de terapie intensiva mobila.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.