Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Accident in zona Rulmenti Barlad! Doi tineri raniti, unul a fost proiectat prin geamul masinii FOTO

Publicat

in

UPDATE: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în zona IRB, ieșirea spre municipiul Vaslui. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
În accident a fost implicat un autoturism și au existat două persoane rănite.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism puternic avariat și două victime, între care una încarcerată.
Cea de-a doua victimă a fost proiectată în afara autoturismului și se afla în stare de inconștiență și stop cardiorespirator.
Circulația rutieră era blocată.
Victima aflată în SCR a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui și au fost începute manevrele de resuscitare. Ambulanța SMURD tip B2 (EPA) Bârlad se deplasa spre CPU Bârlad transportând o persoană care suferise un traumatism de membru superior. Echipajul ambulanței SMURD a oprit la locul accidentului și a acordat primul ajutor persoanei descarcerate, după care au transportat la spital victima aflată în ambulanță. Imediat, echipajul ambulanței SMURD a revenit la fața locui, a preluat și a transportat victima descarcerată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima proiectată în afara autoturismului, a fost resuscitată pozitiv, după care a fost transportată la CPU Bârlad.
Pompierii militari au eliberat carosabilul îndepărtând resturile autoturismului. În acest moment, circulația a fost reluată.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de lucrătorii Poliției Rutiere.

Update accident rutier Bârlad:
Persoana blocată în autoturism a fost descarcerată. Este conștientă și cooperantă.
Persoanei care a fost proiectată din autoturism i se aplică manevre de resuscitare. Victimele sunt două persoane de sex bărbătesc, au vârste de aproximativ 22 ani și sunt transportate la CPU Bârlad.
Acțiunea este în dinamică.

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu forțe specializate la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în zona Rulmenți. La intervenție participă și o ambulanță SAJ Vaslui, substația Bârlad.
Din primele informații, în accident este implicat un autoturism și există cel puțin două persoane rănite, dintre care, pentru una au fost începute manevrele de resuscitare.
Acțiunea este în desfășurare…

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.