Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Eduard Popica la Bălteni: E un semn că intrăm într-o stare de normalitate

Publicat

in

Prezent la ziua comunei Bălteni, deputatul PSD Eduard Popica a declarat că sărbătoarea a fost prilej de revedere cu locuitorii comunității, după aproape un an și jumătate de interdicții.
“Sute de oameni au participat la eveniment, semn că județul Vaslui intră în normalitate după mai bine de un an și jumătate de pandemie.
Am participat astăzi la Ziua comunei Bălteni și mulțumesc domnului primar Relu Brașoveanu pentru invitație.
M-am bucurat să văd lume multă, dornică să asculte muzică bună și să petreacă altfel ziua liberă. E un semn că intrăm într-o stare de normalitate. Comuna Bălteni a spart gheața, fiind prima comunitate care a dat startul evenimentelor de acest gen.
În calitate de parlamentar voi fi alături de toate comunitățile din județ, inclusiv de comuna Bălteni, așa cum am făcut-o și în calitatea de prefect al județului.
Ușa cabinetului meu de la Vaslui este deschisă mereu și voi încerca să găsesc rezolvare la fiecare problemă.
Vă felicit, încă o dată, că ați oferit prilejul localnicilor și nu numai să se reîntâlnească și să discute împreună despre realizările și nerealizările personale sau ale comunității”, a spus Popica.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.