Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Parizer pentru copii retras de pe piata. Ar fi fost contaminat cu metale grele

Publicat

in

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a retras de pe piață parizerul pentru copii Martinel Mortadella de la Reinert. Producătorul german a avertizat ca parizerul ar putea fi contaminat cu metale grele, din cauza defectării unor mașini de pe linia de producție, informează G4Media.ro.

Persoanele care au cumpărat acest tip de parizer cu data de valabilitate prezentată în comunicatul ANSVSA îl pot returna chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

„The Family Butchers retrage preventiv următoarele produse – nu există niciun pericol pentru sănătate:

  • Martinel Mortadella 90 g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 5.07.2021 inclusiv
  • Martinel Mortadella din carne de pasăre 90 g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 1.07.2021 inclusiv”, a anunțat ANSVSA

Compania producătoare a constatat că, în cadrul controalelor periodice, că la câteva produse Martinel „s-a ajuns la deprecieri”. Acestea ar putea consta în cantități foarte mici de praf de metal, din cauza unei defecțiuni la o mașină aflată pe linia de producție.

„Am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb. Regretăm incidentul și ne cerem scuze tuturor clienților pentru neplăcerile create. Sperăm că dumneavoastră rămâneți în continuare fani fideli ai mărcii Martinel și vă dorim să vă bucurați în continuare de Martinel și prietenii săi”, a precizat compania producătoare într-un comunicat.

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.