Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi frati gemeni, sefi de promotie ai unui liceu din Vaslui

Publicat

in

Gemenii Adelin Petrișor și Sabin Costeluș Harabagiu sunt șefii de promoție din acest an ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Cei doi au ales ”sportivul” pentru a face performanță în fotbal, însă planurile s-au schimbat, acordând mai multă atenție celorlalte discipline.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cei doi frați s-au înțeles de minune, iar în cei patru ani de liceu au împărțit în mod egal mediile.

”Am venit la LPS doar pentru a face fotbal de performanță, dar pe parcurs planurile s-au schimbat și am început să acordăm mai multă atenție învățatului. În acești 4 ani am întâlnit niște colegi și profesori deosebiți pe care cred că toată lumea și-i dorește. Pot spune că eu și fratele meu am făcut slalom în acești patru ani, având mediile mai mari un an eu și un an el. Într-un final, situația s-a echilibrat și am ajuns la aceeași medie”, a spus Sabin Harabagiu. 

Cei doi se consideră pregătiți pentru bacalaureat, unde speră să nu facă de râs titulatura de șefi de promoție: 

”Ne simțim pregătiți pentru bac și muncim din greu pentru a demonstra că nu a fost o întâmplare faptul că am primit titulatura de șefi de promoție”.

Sabin are și un sfat pentru viitorii elevi ai LPS.

”Îi sfătuiesc pe cei care vin din urmă la Liceul Sportiv să practice sport din plăcere și totodată să se țină de carte, pentru că este foarte important și niciodată nu se știe ce le rezervă viitorul”, a conchis Sabin Harabagiu.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.