Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak a decis: candideaza pentru un nou mandat de presedinte

Publicat

in

Decizie înțeleaptă! Deputatul PNL Tudor Polak va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale Vaslui. Însoțit de colegii săi consilieri locali și județeni PNL, Polak și-a depus candidatura pentru un nou mandat.
“Fac acest pas în urma mai multor consultări cu echipa alături de care am muncit în această organizație timp de mai bine de 4 ani şi nu a fost deloc o decizie uşor de luat.
Ştiu ce înseamnă să conduci spre performanță o organizație care, în acest punct, are obiective serioase şi importante pentru municipiul Vaslui. Nu este momentul să ne scădem standardele, ci dimpotrivă, să creştem eforturile.

Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă încărcată pentru mine. Funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii şi activitatea mea din prezent, în calitate de deputat, necesită timp, multe drumuri şi o reprioritizare a programului meu în funcţie de nevoile pe care le au vasluienii. Nu-mi stă în obişnuință să fac lucruri cu jumătate de măsură. Atunci când îmi asum o funcție, o fac cu responsabilitate şi cu siguranța că pot face tot ce e nevoie pentru a ajunge la rezultatele scontate”, a declarat Tudor Polak.

Actualul președinte de la municipiu a avut rezultate remarcabile în ultimii ani. Iar PNL a devenit un adversar serios pentru PSD în Consiliul Local, dar și la județ. “Am preluat organizația de foarte jos. Am pornit cu 4 consilieri locali într-o luptă cu o opoziție puternică.
Astăzi, municipiul Vaslui are 8 consilieri locali liberali şi un vice-primar. Rezultatele alegerilor din ultimii 4 ani vorbesc şi ele de la sine. Vasluienii au votat, după ani de ezitări, cu liberalii, în număr tot mai mare şi mă bucur să ştiu că am pus umărul la acest lucru.

Obiectivul principal pe care PNL Vaslui îl are în acest moment este câştigarea primăriei. Fără doar şi poate, Vasluiul are nevoie de o viziune nouă, orientată spre progres şi dezvoltare. Am stagnat suficient timp.
Colegii mei cred că sunt persoana potrivită pentru a conduce organizația către realizarea acestui obiectiv. Nu pot şi nu îmi doresc să dau înapoi în faţa acestei provocări, atunci când mi se solicită sprijinul.

Un lucru vă pot spune din start.
Nu candidez pentru a colecționa funcții. Nu urmăresc conducerea organizației județene.
Nu îmi voi vărsa frustrările în spațiul public, pentru că eu nu am frustrări; ceea ce mi-am propus, am realizat, de fiecare dată, atât din punct de vedere personal, cât şi în ceea ce priveşte organizația. Nu am probleme personale cu nimeni și nu candidez împotriva nimănui.

Cu sprijinul dumneavoastră, voi conduce, în continuare, organizația municipală a PNL Vaslui către performanță şi vom bifa, împreună, obiectiv cu obiectiv”, a mai spus Tudor Polak.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.