Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO- Jandarmii au imobilizat cu greu un scandalagiu!

Publicat

in

În data de 03 iunie 2021 în jurul orelor 20.40, un echipaj de jandarmerie care se afla în patrulare pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui s-a sesizat cu privire la faptul că în zonă se tulbura ordinea publică prin muzică ascultată la intensitate ridicată și larmă. La fața locului se afla un grup de persoane cărora jandarmii le-au solicitat să nu mai tulbure ordinea publică iar ca răspuns doi bărbați au devenit agresivi fizic și verbal.
Datorită compartamentului lor și faptului că au refuzat să se legitimeze, jandarmii au imobilizat cele două persoane și le-au condus la sediul Poliției municipiului Vaslui.
Deoarece una din persoane se afla sub influiența băuturilor alcoolice și amenința cu acte suicidale a fost condusă la Spitalul Județean Vaslui pentru evaluare de specialitate.
În urma acestui eveniment până în prezent au fost sancționate contravențional 4 persoane cu amenzi în valoare de 7800 de lei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.