Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tataru: “O persoană care donează sânge poate salva trei vieți”

Publicat

in

Astăzi este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, dar România nu o sărbătoreşte cu bucurie. Asta pentru că ea se confruntă cu o criză cronică de sânge.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

O statistică neagră releva înainte de pandemie că, unul din trei români nu primea sânge atunci când avea nevoie. De atunci şi până acum, situaţia s-a înrăutăţit.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Dincolo de statistici, lipsa donatorilor înseamnă intervenţii chirurgicale amânate, boli care se agravează, suferinţă şi vieţi pierdute.

Fostul ministru al Sănătății, medicul Nelu Tătaru, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu ocaziu Zilei mondiale a donatorului de sânge. Tătaru susține că donând sânge, donăm viață! 

“Obiectivul nostru comun, al medicilor, al tuturor oamenilor, este să-i ajutăm pe cei aflați în suferință, iar pentru unii dintre pacienții grav bolnavi, sângele donat poate reprezenta șansa la viață.

Donând sânge, donăm viață! 

Este foarte important să știm că o persoană care donează sânge poate salva trei vieți !

Să alegem sănătatea, atât pentru noi, dar mai ales pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.