Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tara arde si Arcaleanu se piaptana!

Publicat

in

O veche vorba romaneasca spune ca atunci cand tara arde, baba se piaptana. Patruns de adancul inteles al acestui proverb, veșnicul candidat al liberalilor vasluieni, Marius Arcăleanu, s-a gandit sa-l puna in practica fara rezerve, cat mai des posibil. In timp ce treburile prin judetul Vaslui, condus de PSD, scartaie din toate incheieturile, iar liberalii ar trebui sa se gandeasca la lucruri serioase, sa stea de vorba cu cetatenii de la care au solicitat voturi, sa le explice de ce nu trăiesc mai bine așa cum li s-a promis, Arcăleanu prefera sa … se pieptene. Nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa se războiască public cu presa sau cu unii dintre colegii săi de partid. A organizat o conferinta de presa in care s-a plans ca e persecutat de membrii PNL si de unii ziaristi. Nu credem ca cetatenii care asteapta pensii, salarii sau alocatii marite sunt interesati de scandalurile politice. De circ e satul romanul! În plus, pe cine intereseaza animozitatile dintre el si unii ziaristi? Nu asta este grija cetatebilor! De fapt Arcaleanu plange dupa o functie de presedinte. In trecut si-a dorit una de primar, dar dupa ce a candidat de vreo cateva ori si a pierdut rusinos, a inceput sa viseze la o functie de presedinte, la Consiliul Judetean, la PNL sau unde o fi, numai presedinte sa fie.

“Cred că, de prea mult timp, viața internă a PNL Vaslui este influențată, chiar dominată, de persoane care nu sunt membre ale PNL, nu au avut nicio legătură oficială cu partidul, ci doar o legătură apropiată cu persoane cu funcții în PNL Vaslui.

A fost greșeala noastră, a membrilor PNL Vaslui, că am acceptat o astfel de situație. Probabil că nu am reacționat până acum de teama influenței pe care aceste persoane o au asupra președintelui Organizației Județene sau pentru a evita posibile atacuri mediatice îndreptate împotriva noastră prin instituțiile de presă pe care le dețin.

Această situație, pe care o consider de neacceptat, a fost unul dintre motivele decisive care m-au determinat să iau decizia de a candida la președinția Organizației Județene PNL Vaslui”, a declarat Arcaleanu. 

A picat la concursul pentru sefia Casei de Sanatate

Doar 5 dintre cei 33 de candidați  înscriși la concursul pentru șefia CJAS-urilor au promovat proba la care trebuiau să ia note peste 7, iar 19 au obținut note sub 5. Printre aceștia din urmă se află și Marius Arcăleanu, care a obținut un punctaj de 45,60, fiind respins. Arcăleanu a fost numit interimar la conducerea CJAS Vaslui pe 31 decembrie 2019. Ghiciți cu sprijinul cui? Al lui Nelu Tătaru. De atunci si pana acum o luna a stat cocotat pe scaunul de sef si a incasat o leafa deoc de neglijat. Dupa atatea luni de sefie, a venit si vremea concursului si a luat o nota sub 5. Nota 4 este considerată de Arcăleanu una foarte bună.(vezi video)

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.