Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un traseist politic vrea sa conduca PNL Barlad

Publicat

in

După ce a ” zburat” prin câteva partide, Iulian Groza își dorește funcția de președinte al organizației municipale a PNL Bârlad. În această după-amiază sunt programate alegerile ,iar în cursa pentru ocuparea acestei funcții s-au înscris Dumitru Boroș,actualul președinte și Iulian Groza.

” Când vrabia mălai visează” este vorba ce i se potrivește celui care într-un timp record a zburat prin câteva formațiunii politice și acum își dorește funcția de șef la PNL Bârlad. Iulian Groza și-a început ”glorioasa carieră politică” în Forța Națională, un no-name al politicii, după care a ajuns la PRU Bârlad,ca mai apoi să descopere PRO România a lui Victor Ponta.

În anul octombrie 2018, acesta declara că ” Pro România este singurul partid,cel puțin din partidele nou înființate,nu vreau să discut despre partidele vechi.Acolo sunt probleme complicate și nu vrem noi să ne amestecăm. Pro România este de acord cu susținerea antreprenoriatului, trebuie să recunoaștem că celelelate partide mimează că susțin antreprenoriatul” , declara Groza din postura de președinte al organizației municipale.În 2019, minune! După ce a acuzat partidele vechi cu state grele în politică despre lipsa implicării, face un giumbușluc și are o revelație! Se înscrie în PNL. În partidul celor care au ca motto fraza ” prin noi înșine”, acest lucru aducându-i prezența pe lista consilierilor locali. Acum , se pare că , cel puțin din punctul acestuia de vedere, este capabil să preia frâiele organizației locale, și putem spune că încearcă „ să muște mâna” care l-a propulsat, adică pe Boroș.

Surse din interiorul Brătienilor ne-au confirmat că acesta este doar un pion pe tablă, remiza urmând să se joace la Vaslui. Se pare că Iulian Groza va încerca să anuleze alegerile ori să îl lase pe Boroș fără Biroul Municipal. Rămâne de văzut care va fi rezultatul acestui puci și dacă bâlciul pregătit de ” parașutistul” Groza va avea susținători.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.