Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Copila care a incercat sa se spanzure a murit! Parintii doneaza organele- FOTO

Publicat

in

Copila în vârstă de 13 ani care a vrut să-și pună capăt zilelor, luni dimineața, și s-a spânzurat de o scară la ferma familiei, a decedat. Tatăl ei a descoperit-o la timp, iar medicii de pe ambulanță au reușit să o salveze. Fata a ajuns în stare gravă la un spital din Iași, iar aici a murit după aproape o săptămână de suferință, timp în care a stat intubată. 

Părinții fetei au decis să îi doneze organele.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, tatăl fetei și-a găsit fiica atârnând în ștreang de o scară. „Apelul la 112 a fost făcut de către mama fetiței. Copila dispăruse din casă cu câteva momente înainte. Era coborâtă din ștreang când a sunat, iar familia a fost ghidată prin telefon cum să efectueze manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței”, a precizat medicul Dan Ungureanu, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui. Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.