Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Bătută și abuzată, o fetiță de 8 ani a fugit de acasă

Publicat

in

La câteva zile după ce o fetiță de 8 ani din Iași a fugit de acasă, înspăimântată de bătăile și chinurile pe care le suporta, poliția și inspectorii sociali au încercat să afle ce se petrece de fapt în familia copilei. Și au aflat numai orori!

Abuzuri sexuale, molestări de la 4 parteneri ai femeii, atrocități întinse pe durata a cel puțin 3 ani, inclusiv filmări pornografice.

Mama și actualul concubin neagă acuzațiile de natură sexuală, dar recunosc cu naturalețe că obișnuiau să o bată pe cea mică.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Comunitatea acestui sat sărăcăcios din Iași este șocată de ce s-a aflat la audieri. După ce fetița de 8 ani a fugit în weekend de acasă și a fost găsită după 3 zile ascunsă într-o fâneață, polițiștii și cei de la Protecția Copilului au deschis anchete.

Abordată cu răbdare, inclusiv cu ajutorul unui psiholog, fetița le-a spus inspectorilor că ar fi abuzată constant acasă, atât de mama ei cât și de partenerul acesteia.

Mama neagă abuzurile sexuale, dar recunoaște că a mai lovit-o pe fetiță. Individul acuzat și că îi făcea poze la baie fetiței susține că este nevinovat.

Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar Direcția pentru Protecția Copilului continuă ancheta socială. Femeia mai are 3 copii, făcuți cu bărbați diferiți, și dacă se va dovedi că sunt neglijați sau chiar că ar fi fost abuzați, așa cum susține sora lor mai mare, cu toții vor fi luați în plasament. Iar cei vinovați vor răspunde în fața legii.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.