Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Autoturism de 200.000 de lei dispărut din Belgia, descoperit la Albiţa

Publicat

in

Un autoturism de lux, cu o valoare de piaţă de 200.000 de lei, care era căutat de autorităţile din Belgia, a fost descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa din judeţul Vaslui, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Potrivit sursei citate, maşina, un BMW X4 M Competition, fabricat în 2019, era transportată cu ajutorul unei platforme.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

‘Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de către autorităţile belgiene’, se precizează în comunicat.

Bărbatul de 33 de ani din Republica Moldova, care transporta maşina, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul de lux aparţine unei cunoştinţe, subliniind că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.