Conecteaza-te cu noi

Divertisment

Cele mai distractive sloturi pe care să le încerci la cazinouri online

Publicat

in

Pe orice platformă online ai intra, sloturile te vor întâmpina de fiecare dată într-un număr atât de mare încât alegerea se poate dovedi una dificilă. O mulţime de titluri, la fel de mulţi producători, deci pe care să alegi? Pentru a-ţi uşura sarcina, am selectat pentru tine cele mai distractive sloturi pe care nu ai voie să nu le încerci. Ai parte de distracţie dar şi de un gameplay interesant, care îţi va aduce fără nici o îndoială câştigurile dorite, deci dă spin cât mai repede!

Danger High Voltage

High Voltage face parte din categoria de joc sloturi populare și des accesate de jucători români. Big Time Gaming este producătorul slotului, care promite să ofere pe lângă distracţie şi un RTP de 96,22% care vine însoţit de 4096 de linii de plată fixe.

Fest Bijuterii

Toată acţiunea se desfăşoară pe o arhitectură de 6X4, ceea ce justifică numărul mare de linii de plată dar şi posibilitatea de a obţine pe ecranul acestui slot câştigurile la care te gândeşti de mult. Nu trebuie decât să aduci pe ecran cât mai multe simboluri de acelaşi fel, cel mai bine plătit dintre acestea fiind craniul albastru.

Benzinaria versus

Pe lângă pictogramele care rulează pe slot ai parte de 2 tipuri de wilduri, Wild Fire şi Wild Electricity, care apar la o rotire pe întreg rândul rolei.Cel mai căutat este Wild Electricity, care înmulţeşte fiecare combinaţie câştigătoare în care participă cu X6, însă apare numai pe rolele 2 şi 5 de joc, deci îţi trebuie puţin noroc că să le aduci concomitent pe ecran.

Scatter-ul este la rândul lui plătit dacă apare pe ecran, minim 3 aducând posibilitatea de a alege dintre 2 speciale, High Voltage Free Spins şi Gates of Hell Free Spins. Pe parcursul acestora ai parte de Sticky Wild şi de multiplicatori, care pot ajunge până la X66.

Sweet Bonanza

Este o senzaţie dulce să câştigi la acest slot, unde fructe şi dulciuri aterizează pe cele 6 role ale ecranului. O să întâlneşti mere, prune, struguri, banane şi pepene verde dar şi 4 bomboane delicioase la care se alătură o acadea apetisantă, scatterul jocului.

Pentru că arhitectura jocului este una de tip 6X5 trebuie să aduci pe ecran minim 4 astfel de simboluri pentru a avea parte de 10 runde de învârtiri gratuite. Pe parcursul acestora încă 3 simboluri acadea îţi mai aduc 5 speciale suplimentare, astfel încât câştigurile tale se măresc consistent de la un spin la altul.

Surprizele însă nu se opresc aici, în speciale ai parte şi de simbolul reprezentat de bomba multicoloră. Funcţia lui este aceea de a apărea oriunde pe role pe derularea specialelor şi de a se poziţiona pe ecran într-o anumită secvenţă. Toate câştigurile realizate astfel au parte de un multiplicator de la X2 la X100, la finalul specialei toate acestea adunându-se într-un câştig colosal.

Book of Ra

Tema egipteană este una de succes printre jucători şi este imposibil să nu fi încercat până acum măcar un slot cu această temă. Cel mai reprezentativ dintre toate este fără îndoială Book of Ra, care aduce pe ecran pe cel mai puternic zeu egiptean, RA.

Zeul soarelui este pictograma cea mai bine plătită din joc la care se adăugă şi simbolurile tipic egiptene, dintre care cel mai reprezentativ este cel al scarabeului. Nu lipseşte nici căutătorul de comori, cel care se afla permanent în căutarea cărţii lui Ra.

Această pictogramă este responsabilă cu aducerea pe ecranul video al slotului al mult aşteptatelor speciale. În acest modul de joc vei putea dobândi 10 spinuri gratuite în care va rula simbolul selectat aleatoriu de joc, cel care se extinde pe tot rândul unde apare contribuind la obţinerea unui câştig de tip ecran.

Extra Chilli Megaways

Aşa cum reiese şi din titlul jocului, ardeii iuţi sunt pictogramele dominante din joc. Îi întâlneşti în 4 culori, mov, roşu, albastru şi verde şi se constituie în simbolurile cele mai valoroase din joc. Li se adăugă cărţi de joc de la 9 la A, care întregesc numărul de pictograme ale jocului.

Ceea ce este însă cu adevărat spicy la acest slot constă într-o rolă extra, poziţionată în partea inferioară a ecranului, sub rolele 2, 3, 4 şi 5 a jocului principal. Orice combinaţie din jocul principal şterge de pe ecran simbolurile care au format-o, modificând linia rolei de jos, ceea ce duce la obţinerea de câştiguri suplimentare.

Dacă vrei runde gratuite, va trebui să aduci pe ecran 3 simboluri HOT, care te vor iniţia în cele 8 spinuri gratuite.Vestea bună este că pe parcursul acestora orice scatter aduce încă 4 învârtiri speciale, deci câştigurile din această rundă se anunţă a fi unele cu adevărat speciale.

Money Train

4 simboluri de bandiţi la care se adaugă 4 semne de cărţi de joc sunt pictogramele care rulează pe acest slot. Liniile de plată sunt în număr de 40, deci poţi obţine câştiguri pe arhitectura inedită de joc a acestuia, care presupune 5 role dispuse pe 4 rânduri.

Aşa cum uşor se poate deduce, bandiţii încearcă să prade un tren plin de bani, însă acest lucru este benefic pentru tine. Toate câştigurile pe care aceştia le oferă se duc direct în contul tău, deci îţi doreşti ca lovitura acestora să reuşească cât mai repede.

Îi ajută în acest demers scatterul jocului care aterizează numai pe rolele 1, 3 şi 5 şi dacă o fac te transportă în modulul de speciale. Aici surprizele se ţin lanţ, pe parcursul acestora este posibil să ai pe ecran simboluri suplimentare, precum Persistent Collector, Persistent Payer, Payer, Widener şi Collector.

Acestea îţi vor aduce diverşi multiplicatori, wilduri adiţionale şi multe alte premii surpriză care pot totaliza la sfârşitul specialelor sume cu adevărat impresionante.

Concluzie

Vrei distracţie şi bani? Orice spin la aceste sloturi te poate aduce în apropierea obţinerii câştigului sperat, deci nu mai sta pe gânduri, setează miza şi treci direct la joc. Cu siguranţă că nu vei regreta, mai ales dacă te vei juca responsabil!

Populare

Stiri din categoria: Divertisment Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.