Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

“Copilul de suflet al lui Vranceanu” si-a pus omul director la AJOFM- VIDEO

Publicat

in

Pe site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă a fost afișat rezultatul concursului pentru postul de director executiv al AJOFM Vaslui. Concursul a fost câștigat de bârlădeanul Marian Roșca. Dacă vă întrebați cine este personajul, vă spunem noi: un aghiotant al “copilului de suflet al lui Ion Vrânceanu” -Daniel Onofrei. Parașutat la conducerea Prefecturii Vaslui de actuala guvernare, Onofrei a prins repede gustul puterii. Nici nu se putea altfel, doar a fost școlit de Ion Vrânceanu fostul liberal care a pus mana pe ditamai combinatul de vinificatie, lasand in urma datorii de 122 miliarde de lei in contul statului.

Cu o simpla creanta de 6 miliarde de lei, purtata din mana in mana mai bine de 5 ani, beneficiind si de ajutorul executorului judecatoresc Adrian Gutu, liberalul Vranceanu i-a lasat pe finantisti cu datorii neachitate de peste patru milioane de dolari, bani care nu vor mai putea fi recuperati. Aceasta, dupa ce aproape un an de zile, in 2003, a acuzat finantele locale de complicitate la ruinarea firmei husene Vidisamp. Iată cum îl descrie Marius Arcăleanu pe Daniel Onofrei.

Roșca și-a demonstrat fidelitatea față de urmașul lui Ion Vrânceanu și astfel a prins un post călduț la stat. Bineînțeles, concursurile organizate sunt pe bune, iar candidatul este bine pregătit.

Pură coincidență, actualul director al AJOFM Vaslui este un apropiat al necunoscutului subprefect Daniel Onofrei. Spunem necunoscut deoarece în ale administrației omul nu a demonstrat nimic până acum. Am aflat despre el că este copilul de suflet al lui Vrânceanu și cam atât. Tot ce se mai știe despre el este că îi placea la nebunie geanta fostului președinte liberal și o căra cu mândrie. Revenind la competentul Roșca, trebuie spus ca acesta a avut cu ceva timp în urmă o firmă care se ocupa cu construcții metalice, iar de câteva luni este funcționar la primăria din Alexandru Vlahuță. Adică bugetar. Tot funcționar public va fi și de acum încolo, numai că individul are o problemă cu cei care sunt angajați la stat. Iată ce posta pe o rețea de socializare nu cu mult timp în urmă. 

Numele lui Marian Roșca se vehicula de la începutul lunii printre angajații AJOFM Vaslui , aceștia cunoscând faptul că va fi următorul director al agenției asta în condițiile în care concursul a avut loc pe data de 14 iulie.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.