Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Copil mort într-o mașină parcată în curtea vecinilor, în R. Moldova

Publicat

in

Un copil de nouă ani din satul Bâc, municipiul Chișinău, a intrat într-un automobil al vecinilor plecați peste hotare și a rămas blocat, informează jurnal.md.

Familia a anunțat poliția despre dispariția copilului și a inițiat căutări, dar din păcate când a fost găsit, copilul nu mai era în viață. Poliția presupune că băiatul a intrat în mașină, dar nu a mai putut ieși, deoarece portierele puteau fi deschise doar din exterior, mânerele din interior fiind defecte.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție din Chișinău, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost sesizați despre dispariția minorului. Ca urmare, au fost întreprinse mai multe măsuri de căutare, iar într-un final copilul a fost depistat în mașina vecinilor care nu erau acasă.

„La fața locului a fost solicitat și medicul legist. În urma examinării, nu au fost depistate urme de moarte violentă, însă s-a constatat că minorul s-a asfixiat. Cel mai probabil minorul a intrat și nu a mai putut ieși”, a mai declarat Natalia Stati.

Corpul neînsuflețit al copilului va fi supus unor expertize la centrul de medicină legală. A fost deschis proces penal pentru a stabili toate circumstanțele.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.