Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: “Protejați-vă sănătatea! Alegeți să fiți precauți!

Publicat

in

Temperaturile greu de suportat, dar si furtunile violente din aceasta perioada ne obliga sa ne adaptam si sa ne protejam, astfel încât sănătatea noastră sa nu aiba de suferit.

Medicul Nelu Tătaru a venit cu cateva precizari in spatiul online, pe fondul avertizarilor date de specialisti cu privire la cele două fenomene meteo deosebite: temperaturi extrem de ridicate, urmate de furtuni. Fostul ministru al Sanatatii insista in același timp asupra faptului ca nu trebuie neglijata pandemia, care încă nu a trecut și care, la nivel global, pune reale probleme.
Tataru considera ca „daca suntem prudenți, putem ține departe de noi problemele”.

Fest Bijuterii

„Mă folosesc de această ocazie pentru a vă adresa o rugăminte, mai ales că această perioadă este una a concediilor: protejați-vă sănătatea! Alegeți să fiți precauți! Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi! Este nevoie de un efort comun în continuare, iar fiecare dintre noi este responsabil de sănătatea celor din jur”, a mai spus medicul.

Benzinaria versus dragoliv

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.