Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Vasile Pavăl: Curățenia este o prioritate! Șobolanii mișună prin oraș, iar străzile sunt praf

Publicat

in

Cu toate că realitatea îl contrazice categoric, primarul Vasile Pavăl spune că, în ciuda vremii și a lipsei de personal, îngrijirea orașului rămâne o prioritate.

„Orașul trebuie să fie curat și încercăm să realizăm acest lucru cu societatea de profil, Goscom, pentru că și aici clima, sau mai bine spus fenomenele meteo și-au spus cuvântul și a crescut vegetația destul de mult, iar forța de muncă a fost și rămâne insuficientă la Goscom”, a spus primarul municipiului Vaslui, în ultima sa conferință de presă, arătând care sunt dificultățile pentru a păstra aspectul îngrijit pentru care municipiul Vaslui și-a căpătat deja o frumoasă reputație.

„Am fost nevoiți să colaborăm cu Penitenciarul și avem două echipe, 40 persoane, cărora le asigurăm condițiile de lucru, astfel încât să fie și ei în ordine. Am primit acordul destul de greu pentru a-i scoate la muncă, și îi vom utiliza pe toată perioada anului, pentru a suplimenta forța de muncă”, a mai spus primarul.

În timp ce edilul Pavăl trâmbițează peste tot că se ocupă de curățenia orașului, realitatea din stradă este cu totul alta. Străzile sunt pline de praf, zonele dintre blocuri sufocate de gunoaie, iar în multe cartiere șobolanii mișună în voie.

Vasile Pavăl nu pare că este la curent cu aceste nereguli sau poate că nu îl interesează. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.