Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Super party in aer liber la MOFT by MIRA

Publicat

in

Cele mai tari petreceri la piscina sunt organizate la MOFT by MIRA.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Distractia la piscina pe timp de noapte pare sa fie la mare moda in aceasta vara. Asa se imbina utilul cu placutul . Cine vrea sa danseze, este liber sa o faca iar cine vrea sa se racoreasca, plonjeaza in apa.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Pool Party, cea mai tare petrecere la piscină și un mod minunat de a-ți reîmprospăta creierul după o săptămână grea la serviciu. 

Toată lumea dornică de distractie este invitată la un super party în aer liber, cu muzică modernă si cocktailuri savuroase.

Sâmbătă, 24 Iulie, petrecerile de pe litoral se muta la MOFT by MIRA. Aici va fi organizat un mega eveniment, in aer liber. “White party” este conceptul care adună sute de tineri din tot județul. Invitat special la cel mai așteptat eveniment al momentului, va fi Amadeea Violin. 

Și pentru că este vară și trebuie să ne și răcorim, unde e mai bine dacă nu la piscină, într-un loc elegant, luxos și în același timp cu mult bun gust. O reală încântare pentru tinerii dornici de relaxare. 

Join us for the famous MOFT   Păstrăm tradiția! Se anunță o super petrecere, zâmbete și voie bună, băuturi fine. Dress Code: WHITE     

Preț bilet intrare: 50lei/pers   

Știți că e obligatoriu rezervare deoarece numărul de locurilor este limitat. Pentru rezervări sunați la (0769) 003 367  

Pentru cei care nu au mai ajuns până acum la Piscina Mira, aceasta este situată pe Drumul European E581 (DN24), la 10 km distantă de Bârlad. Cei care vor alege să se relaxeze aici, vor avea parte de cele mai bune conditii, grad maxim de curătenie, apă limpede si curată, sezlonguri, personal amabil, muzică bună si preparate gustoase, la preturile accesibile.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.