Conecteaza-te cu noi

Divertisment

Cele mai bune păcănele de la Playtech pe care să le încerci

Publicat

in

Având în vedere faptul că dezvoltatorii de sloturi lansează sute de astfel de jocuri pe an, am tot încercat să alegem cele mai bune sloturi de la fiecare pentru a putea câștiga timp pentru jucători. NU mai trebuie să le încerci tu pe toate pentru a le identifica pe cele mai bune. Acum putem face noi acest lucru pentru tine. În topul de mai jos vei vedea cele mai bune păcănele de la Playtech.

Gladiator

Pentru fanii curentului plin de masculinitate și brutalitate, echipa de la Playtech a creat o colecție de jocuri ca la aparate specială pentru ei. Gladiator este unul dintre sloturile care reprezintă cel mai bine acea colecție de jocuri în care și chiar dacă nu vrei, tot te vei simți bărbat. Ecranul de joc din Gladiator este mai mult decât impunător. Echipa grafică a folosit la maxim tot spațiul care a fost pus la dispoziție și l-a împodobit pe cât de mult posibil cu elemente tematice gladiatorilor. Culorile sunt și ele foarte potrivite pentru acea perioadă, iar atmosfera creată de acest slot este mai mult decât perfectă pentru perioada gladiatorilor.

Fest Bijuterii

Slotul are 25 de linii de plată, iar Scatter-ul jocului va fi foarte simplu de identificate deoarece a primi un simbol reprezentativ perioadei Gladiatorilor. Fii atent după simbolul de Coloseum dacă îți dorești rotiri gratuite sau multiplicatori de câștig. Casca de protecție a gladiatorilor a fost și ea folosită aici doar că reprezintă tabăra simbolurilor WILD.

Benzinaria versus

Pe tamburii ecranului de joc vei putea vedea simboluri ale celor mai mari personalități și a conducătorilor din era gladiatorilor. Maximus Decimus fiind unul dintre ei. Jocul are și o funcție specială de Gamble care te poate ajuta să îți multiplici câștigurile atunci când realizezi linii câștigătoare.

Alchemists Lab

Playtech are și câteva produse de slot care pot surprinde orice jucători, indiferent de nivelul de experiență. În Alchemists Lab vedem cum un ecran de joc atât de simplu, format doar din 3 tamburi, dar cu simboluri organizate pe un singur rând poate să ofere o sesiune de rotiri destul de intensă. Avantajele acestui slot sunt funcțiile clasice de joc, RTP-ul destul de mare având în vedere modul de joc, dar și funcția de Pick and Win Bonus. La toate acestea se mai adaugă și tematica foarte interesantă și diferită față de alte jocuri, faptul că ecranul de joc oferă informațiile despre plăți în timpul jocului.

Unele dezavantaje ce ar merita menționate țin de faptul că deși slotul are foarte puține simboluri care pot ateriza pe fiecare rotire, acestea nu pot oferi foarte multe funcții bonus. Un astfel de slot nici nu poate fi jucat folosind telefonul mobil, lucru care ar putea reprezenta un impediment pentru unii jucători. RTP-ul din Alchemists Lab este de 97.32% doar dacă vei juca în pariul maxim.

Runda bonus a slotului este lansată numai atunci când jucătorul aliniază pe tamburi 3 simboluri de carte. Pe ecranul de joc vor apărea foarte multe sticle și licori. Vei avea dreptul să alegi doar 3 dintre ele, iar acestea îți vor oferi câștiguri.

Age of the Gods

De la Gladiatori și vrăjitorii, ajungem direct la zei și entități mitice. Age of the Gods este un slot foarte celebru care face parte din faimoasa serie de sloturi care abordează tematica Mitologiei Greciei Antice. Având 5 tamburi și 20 de linii de plată, ecranul de joc este cel care stabilește direct o comunicare profundă cu jucătorul, experiența de joc fiind foarte intensă. Nu vezi mereu 4 zei mânioși care așteaptă să provoace haos pe tamburi.

Bonusul de rotiri gratuite este și el la fel de interactiv și va oferi recompense în funcție de preferințele zeilor și de modul în care tu vei comunica cu jocul. Fiecare zeu are un bonus diferit și un mod diferit de a oferi aceste rotiri gratuite.

Atena oferă un multiplicator random între 2x și 5x

Zeus oferă o serie de rotiri gratuite în care prima rotire începe mereu cu 1x, iar la fiecare 3 rotiri gratuite, multiplicatorul crește cu 1x.

Poseidon este și el parte din joc, iar pe fiecare rotire, va putea transforma chiar și 5 simboluri de pe ecran, în WILDS

Hercules este o funcție în care simbolul zeului va fi stivuit, dar este și WILD. Probabil pe aceasta o vei dori cel mai mult.

Legacy of the Wild

Un joc de slot incredibil care trece cu brio testele noastre privind cele mai bune păcănele de la Playtech. Un ecran de joc cu 40 de linii de plată, cu simboluri WILD, cu 5 tamburi și cu funcții bonus. Un pachet complet conturat într-un slot de RTP 96.06 care nu te va lăsa să te ridici de pe scaun. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la acest slot este faptul că funcțiile de rotiri gratuite pot recompensa jucătorii cu până la 50 de rotiri gratuite.

Numărul de simboluri WILD este atât de mare încât nu vei apuca să simți aproape deloc că acestea lipsesc din ecran. Ce ar putea să nu îți placă sunt câștigurile foarte mari care apar destul de rar, nu există multiplicatori care apar pe ecran, iar grafica nu este chiar cea mai excelentă.

Concluzie

4 dintre cele mai bune păcănele de la Playtech sunt disponibile. Majoritatea pot fi jucate și gratuit, dar și pe telefonul mobil. Ceea ce contează foarte mult este ca tu să te simți bine, să ai parte de câștiguri și să nu uiți că cele mai bune vin de la sloturi în care te simți cel mai bine.

Populare

Stiri din categoria: Divertisment Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.