Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Orbit de gelozie, un bărbat din Vaslui și-a înjunghiat soția, prinsă în casa unui vecin. A fost arestat preventiv

Publicat

in

Un bărbat de 59 de ani din Vaslui și-a prins soția acasă la un vecin și a înjunghiat-o. Din fericire, femeia a scăpat cu viață. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Scenele de violență conjugală s-au petrecut la sfârșitul acestei săptămâni în satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță. Bărbatul ar fi bănuit de mai mut timp că soția îl înșeală, iar atunci când a prins-o în pat cu un vecin, a tăiat-o cu cuțitul pe femeia în vârstă de 58 de ani, provocându-i mai multe leziuni, pe mâini.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 12 august a.c., ora 10.00, bărbatul ar fi mers la locuința unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Buda, județul Vaslui unde se afla soția sa, o femeie în vârstă de 56 de ani. Acesta ar fi pătruns fără drept în imobil și a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor – ascuțit (cuțit) în zona membrelor superioare. În urma loviturilor, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad. Ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul în vârstă de 59 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. sursa

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.