Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Să sperăm că, dând dovadă de responsabilitate, empatie și toleranță, avem parte de vremuri cu mai multă liniște

Publicat

in

13 septembrie, o zi așteptată de copii, de părinti si profesori a început sub semnul emoției. Emoția revederii, a începutului, a sperantei. O mare de bucurie a cuprins întreg judetul, un freamat nesfarsit si colorat. A inceput scoala, prilej de aducere aminte pentru cei mari, de neliniște pentru cei mai mici. Medicul Nelu Tătaru le-a adresat tuturor un mesaj de suflet.
“Începutul de an școlar ne trezește multe amintiri, indiferent de vremuri, funcții sau joburi. Tuturor ne lipsește copilăria, mirosul de cretă, băncile din clasă, revederea cu colegii, precum și emoția de dinaintea primei zi de școală. Astăzi, adulți fiind…să ne bucurăm alături de cei mici că începe școala, dar neapărat privind bucuroși și încrezători către viitor. Să sperăm că, dând dovadă in continuare de responsabilitate, empatie și toleranță, avem parte de vremuri cu mai multă liniște! Mult succes în noul an școlar, dragi copii!”.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.