Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Daniel Onofrei sustine ca aliantele dintre PNL si USR raman valabile

Publicat

in

Secretarul general al PNL Vaslui, Daniel Onofrei, a declarat, marţi, că alianţele formate cu USR PLUS pentru stabilirea unor majorităţi în consiliile locale rămân deocamdată valabile.

Liberalul a precizat că sunt posibile pe viitor anumite modificări ale înţelegerilor iniţiale, în funcţie de schimbările care ar putea surveni la nivel central.

‘La nivel local, am avut ‘agreement-uri’ pe care înţelegem să le respectăm în continuare. Şi la nivel local şi la nivel naţional, eu pot să presupun că noi ne-am dorit şi ne dorim în continuare o alianţă cu USR PLUS. Dacă dumnealor au alte probleme şi alte păreri, nu putem să le rezolvăm decât noi rămânând mai departe deschişi. Noi suntem un partid disciplinat şi respectăm dispoziţiile venite de la centru. Dacă acolo se va aborda altfel problema, bineînţeles că şi noi reconfigurăm, dar părerea mea personală este că nu se va întâmpla acest lucru, dovadă şi faptul că la orice nivel şi la nivel de secretari de stat şi la nivel de prefecturi nu s-au numit oameni noi, rămânând să rediscutăm după congres’, a declarat Daniel Onofrei.

În mediul urban, la nivelul judeţului Vaslui, PNL are stabilite alianţe cu USR PLUS pentru formarea majorităţilor din consiliile locale din municipiile Vaslui şi Bârlad. De asemenea, în cele două localităţi câte un post de viceprimar a revenit USR PLUS, în urma înţelegerilor politice.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.