Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Un primar a simulat vaccinarea împotriva Covid. Explicaţia edilului!

Publicat

in

Bogdan Loghin, primarul din Rădăuţi, a recunoscut că a simulat vaccinarea împotriva Covid. El spune că a făcut acest gest pentru că avea nevoie de fotografii mai clare pe care le ofere presei locale.

Loghin, primar PNL în Rădăuţi, a stârnit controverse şi nedumerirea locuitorilor din oraş după ce a anunţat că s-a vaccinat, dar în spaţiul public au apărut două seturi de imagini de la acelaşi eveniment, notează ştirisuceava.net. În imaginile apărute pe pagina de Facebook a Primăriei Rădăuţi, primarul era aşezat pe un scaun negru, avea peste pantofi papuci de unică folosinţă, iar persoana care a efectuat vaccinul avea halat albastru. În al doilea set de imagini, publicat în aceeaşi zi, dar pe contul privat de Facebook al primarului, acesta apare pe un scaun maro, iar persoana care îl vaccinează are halat alb.

Fest Bijuterii

Potrivit sursei citate, materialul video a fost realizat în centrul de vaccinare, în timp ce fotografiile au fost realizate în secretariatul Spitalului Municipal Rădăuţi. „Capturile de pe materialul video nu au avut claritate”, a declarat primarul Bogdan Loghin pentru SuceavaLive. Primarul spune că nu a intenţionat nimic altceva decât să transmită un mesaj pro-vaccinare.

Benzinaria versus dragoliv

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.