Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașiului, eliberat din închisoare

Publicat

in

Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, marți, eliberarea lui Gheorghe Nichita din penitenciar, decizia fiind una definitivă.

Fostul edil al Iașiului executa o pedeapsă de 5 ani de detenție în dosarul UTI, în care acesta fusese condamnat pentru luare de mită, potrivit 7iasi.ro. Gheorghe Nichita a fost trimis în spatele gratiilor în august 2020.

Fest Bijuterii

Fostul primar a executat 1 an și i 3 luni din pedeapsă, la care a fost adăugată perioada petrecută în arest preventiv și arest la domiciliu, mai adaugă sursa citată.

Benzinaria versus dragoliv

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, împotriva sentinţei penale nr. 714 din 30 iulie 2021, pronunţată în dosarul nr. 6328/193/2021 al Judecătoriei Botoşani. Cheltuielile judiciare din contestaţie rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 19 octombrie 2021”, se arată în decizia Tribunalului Botoșani.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.