Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Miniștrii propuși de Dacian Cioloș, respinși în comisiile din Parlament

Publicat

in

Fără să fie susținuți de o majoritate, miniștrii cabinetului Cioloș, au bifat formal, marți, audierile în comisii, înaintea votului previzibil negativ din Parlament. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Negative au fost aproape toate avizele, după nouă ore de ședințe inutile, cu rezultat anunțat. Doar Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, a reușit să plece de la comisie, cu un aviz pozitiv, dintr-o greșeală de procedură.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

“În cadrul audierilor Ministrului propus al Justiției, domnul Stelian Ion nu a reușit sa convingă pe absolut nimeni, cu excepția colegilor domniei sale de partid, ca măsurile trecute in Programul de Guvernare in ceea ce privește Ministerul Justiției, sunt măsuri care susțin sistemul judiciar și independența justiției din România. 

Intr-o repetiție continua prezentată printr-un teatru ieftin, Ministrul propus, nu a reușit decât sa dea vina, sa certe și sa aducă acuze de o gravitate fără precedent  începând de la Președintele României pana la magistrații sistemului judiciar. 

Cu excepția obsesiei personale dar și politice de desființare  a SIIJ, Stelian Ion nu a prezentat nimic concret, nimic ce poate aduce un plus justiției din Romania, obținând astfel un usturător AVIZ NEGATIV din partea comisiilor reunite ale celor doua Camere din Parlamentul României”, a declarat deputatul PSD Eduard Popica

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.