Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Eduard Popica: PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii

Publicat

in

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales, marţi, preşedinte al Camerei Deputaţilor. El a primit 217 voturi „pentru”. Cristina Prună, propunerea USR pentru această funcţie, a primit doar 77 de voturi favorabile.

Fest Bijuterii

În total au fost 299 de voturi total exprimate, din care cinci au fost anulate.

Benzinaria versus dragoliv

“Astăzi, in plenul Camerei Deputaților, am votat noul președinte, in persoana domnului Marcel Ciolacu. Am votat cu încredere și speranța in mai bine, pentru intrarea in normalitate și legiferarea corecta in favoarea romanilor.
Faptul ca am preluat președinția Camerei Deputaților, a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. Este nu doar firesc, ci chiar un imperativ ca PSD, prin șefia Camerei Deputaților, să gestioneze întreaga activitate legislativă astfel încât programul de guvernare să fie aplicat și susținut corespunzător.
PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii, pentru ca aceasta era singura soluție, in acest moment, pentru ieșirea din criza politica in care am fost aruncați, criza care se rasfrangea in mod clar asupra traiului romanilor.
Așadar, salut alegerea in funcție a președintelui Marcel Ciolacu, alături de care promitem si sunt încrezător sa readucem zâmbetul in casele tuturor romanilor”, a declarat deputatul PSD Eduard Popica.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.