Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Poftiți la târgul care se va închide pe 24 decembrie, chiar înaintea Crăciunului

Publicat

in

Vineri, la ora 12.00, la Vaslui se deschid porțile Târgului de Crăciun. „Atmosfera de sărbători din Centrul Civic al municipiului Vaslui va fi întregită de Târgul de Crăciun ce se va deschide la finalul acestei săptămâni. Cadourile pe care încă nu le-ați pregătit pentru cei dragi ar putea fi găsite printre obiectele cu care se vor umple căsuțele de lemn”, au precizat reprezentanții primăriei. Târgul va fi deschis pana pe 24 decembrie, între orele 12-20. 

Orașul Vaslui este probabil singurul din țară în care târgul de Crăciun se închide chiar înaintea Crăciunului, pe 24 decembrie. Primarul spune că de vină sunt comercianții, care vor să stea acasă de sărbători.

Fest Bijuterii

Orașele din întreaga lume se întrec în această perioadă pentru a organiza târguri de Crăciun cât mai reușite, mai ales după un an atât de greu, iar astfel de evenimente se întind, de cele mai multe ori, până în primele zile ale anului următor.

Benzinaria versus dragoliv

Excepție o face municipiul Vaslui, al cărui târg oficial de Crăciun se va închide pe 24 decembrie, altfel spus chiar înaintea Crăciunului propriu-zis. Informația a fost transmisă de primărie în afișul evenimentului pe care îl organizează, în perioada 17- 24 decembrie.

Este foarte probabil ca Vaslui să fie singurul oraș din România, și nu numai, care organizează un târg de Crăciun ce se închide chiar înaintea Crăciunului.

Mai mult, se pare că aceasta este o tradiție, tradiționalul târg de Crăciun din Vaslui sfârșindu-se în fiecare an înaintea Crăciunului propriu-zis.

Astfel și în acest an vasluienii vor merge în orașele învecinate pentru a se bucura de un târg de Crăciun,.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.