Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Deputatul Popica a fost numit vicepreședinte al Comisiei Juridice de Disciplina și Imunitati din Camera Deputaților

Publicat

in

Începând de astăzi , 29 Martie 2022, prin propunerea Grupului Parlamentar al PSD, deputatul Eduard Popica va ocupa funcția de vicepreședinte al Comisiei Juridice de Disciplina și Imunitati din Camera Deputaților. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Este o onoare pentru mine și mulțumesc Partidului Social Democrat pentru încrederea acordată. Voi depune toată priceperea și energia in slujba activității comisiei și promit ca in continuare, prin echilibru și devotament, sa vin cu un aport considerabil in actul de legiferare și a deciziilor luate in slujba cetatenilor României”, a spus Popica. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Fost prefect al judetului Vaslui, Eduard Popica si-a facut intrarea in administratia publica in 2013, cand a fost angajat consilier juridic in cadrul Consiliului Judetean Vaslui. Pana atunci, Popica a administrat o societate care detine un post de radio in municipiul Vaslui. In 2014, Popica a fost numit director al Cancelariei prefectului Andrei Puica, functie pe care a detinut-o pana in februarie 2016, cand prefectul Puica a fost schimbat din post. Dupa plecarea de la Prefectura Vaslui, Popica a revenit pe postul de consilier juridic din cadrul CJ Vaslui, iar ulterior a fost numit prefect. “De la 19 ani eu am muncit la o societate a unui prieten de-al tatălui meu, unde am lucrat ca agent de vânzări, eram director de vânzări, vindeam produse petroliere, apoi am lucrat ca jurist la o bancă, după am lucrat la un post de radio, pe care l-am şi patronat ulterior. Am urmat pe un post de consier juridic la Consiliul Judeţean Vaslui şi, ulterior, Instituţia Prefectului Vaslui”, a mai spus Popica. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.