Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Trei oameni au murit într-un accident grav pe E85. Patru mașini au fost implicate 

Publicat

in

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, pe E 85, în judeţul Bacău. Primele date de la faţa locului arată că trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, trei dintre răniţi fiind duşi la spital.  

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Accidentul a avut loc puţin după ora 16:00, pe E 75, între comuna Răcăciuni şi comuna Cleja din judeţul Bacău, transmite News.ro.

„La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că in accident sunt implicate patru autoturisme. În urma coliziunii dintre acestea au rezultat 7 victime: trei decedate, trei care au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar una dintre ele nu prezintă traumatisme grave şi, momentan, refuză transportul la spital”, informează ISU Bacău. 

Conform IPJ Bacău, un șofer de 78 de ani, din localitatea Răcăciuni, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 78 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani și a unui pasager din autoturismul condus de cel din urmă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.