Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Bătrân de 72 de ani, violat de fiul concubinei sale. Fapta a fost reclamată chiar de mama agresorului 

Publicat

in

Un bătrân de 72 de ani din Iași a fost violat de fiul concubinei sale, dar de rușine nu a spus nimic timp de trei zile. În cele din urmă, consoarta sa a aflat despre grozăvie și a sunat la 112 pentru a-și reclama propriul fiu.

Septuagenarul locuia alături de concubina sa și fiul acesteia în aceeași casă, iar incidentul a avut loc în martie 2021, scrie Ziarul de Iași.

Fest Bijuterii Outlet Mobila

Agresorul s-a încuiat cu bătrânul într-o cameră, l-a dezbrăcat de pantaloni şi, sub ameninţarea cu moartea şi cu acte de violenţă, a întreţinut cu acesta un raport sexual. Ulterior, l-a obligat să îi facă şi sex oral.

Benzinaria versus

Pe tot parcursul agresiunii, bătrânul a strigat după ajutor, fiind auzit chiar de mama violatorului. Femeia a încercat să deschidă uşa camerei fiului său, dar nu a reușit, iar tânărul i-a dat drumul bătrânului abia seara.

Femeia a sunat la 112 și și-a reclamat propriul fiu

De rușine, septuagenarul nu i-a spus nimic concubinei sale, dar, după trei zile în care s-a plâns constant de dureri, aceasta a insistat să afle ce s-a întâmplat, iar bătrânul i-a mărturisit în cele din urmă ce a pățit.

Femeia a sunat imediat la 112 și a reclamat fapta comisă de fiul său, care a fost reținut și apoi arestat, iar ulterior trimis în judecată pentru viol.

Tânărul și-a recunoscut fapta și a fost condamnat de Judecătoria Iași la 5 ani și 6 luni de închisoare, dar sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.