Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Bătrână ameninţată cu cuţitul în propria casă de un bărbat care voia să îi fure banii 

Publicat

in

Un bărbat cu mască chirurgicală pe faţă şi un cuţit, care a intrat în casa unei bătrâne din Pârteşti şi a încercat să-i ia banii prin ameninţări, a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Potrivit cercetărilor efectuate în acest caz, s-a stabilit că în data de 7 mai bărbatul a pătruns fără drept în gospodăria unei bătrâne de 88 de ani ce locuieşte singură, aflată într-o vădită stare de vulnerabilitate, din cauza vârstei şi stării de sănătate, respectiv cu deficienţe locomotorii, scrie Agerpres.

Fest Bijuterii Outlet Mobila

Ulterior, bărbatul a intrat în interiorul locuinţei unde, cu faţa acoperită, s-a apropiat de aceasta şi prin ameninţare cu un cuţit i-a solicitat să-i dea banii pe care-i deţine.

Benzinaria versus

Bărbatul a vrut să fure banii femeii

Anchetatorii spun că, având prezenţă de spirit, femeia a apucat cu mâna dreaptă cuţitul care era îndreptat către ea, tăindu-se în palmă, iar cu mâna stângă i-a îndepărtat bărbatului masca chirurgicală care-i acoperea faţa, precum şi fesul purtat pe cap, fără însă a-l putea recunoaşte pe acesta, observând doar că purta pantaloni scurţi de culoare închisă, deoarece picioarele în partea de jos erau descoperite. Bărbatul şi-a pus fesul la loc pe cap, a prins-o cu mâna de faţă pe femeie provocându-i leziuni, cerându-i în continuare să-i dea toţi banii pe care îi are.

Pentru a reuşi să scape de agresor, femeia l-a minţit pe acesta că sumele de bani le ţine într-un borcan ascuns în afara locuinţei, cerându-i să îl urmeze pentru a-i arăta locul exact.

Astfel, sprijinindu-se de obiectele din jur şi fiind urmată îndeaproape de agresor, femeia a reuşit să iasă din locuinţă, moment în care a început să strige după ajutor, strigăte care au alarmat vecinii şi l-au speriat pe inculpat care a fugit, părăsind curtea locuinţei.

Faţă de bărbat s-a dispus, pe 8 mai, măsura reţinerii pentru 24 ore, iar pe 9 mai judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea de arestare preventivă şi a dispus emiterea unui mandat pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.