Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Gelos, un barladean si-a taiat nepotul la nas, iar acesta l-a lovit cu biciul

Publicat

in

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată noaptea trecută, prin intermediul numărului 112, despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați (rude- unchi și nepot) s-au agresat reciproc. Cei doi cu vârste de 55, respectiv 25 de ani, s-au lovit cu un bici și cu un cuțit. Inițial unchiul și-a tăiat nepotul la nas cu un cuțit, iar ulterior tânărul l-a lovit pe bărbat cu un bici. Unul dintre agresori s-a ales cu o tăietură la nas.

Persoanele vătămate au fost transportate la o Spitalul Bârlad pentru evaluare si acordarea de ingrijiri medicale, dar au refuzat internarea.

Fest Bijuterii Outlet Mobila

Totodată, acestea au refuzat să depună plangere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Conflictul intre cei doi a izbucnit pe fondul geloziei, unchiul acuzandu-si nepotul ca ar avea o relație amoroasă cu concubina sa.

Benzinaria versus

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea masurilor legale.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.