Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Maia şi David, copiii ucişi de tatăl lor, conduşi pe ultimul drum. Cei doi fraţi au fost puşi în două sicrie albe

Publicat

in

În două sicrie albe, simboluri ale purităţii şi nevinovăţiei lor, Maia şi David, copiii care au sfârşit dramatic din mâinile celui care le era tată, au fost conduşi pe ultimul drum.

O mare de oameni, într-o tăcere de mormânt spartă uneori de vocile preoţilor şi bătaia clopotelor, micuţii înecaţi de tatăl lor au fost plânşi pentru scurta lor viaţă pe pământ.

Fest Bijuterii

Împreună în somnul veşnic al aceluiaşi mormânt

Au avut parte de aceeaşi soartă, drept pentru care familia a decis ca micuţii să împartă în somnul veşnic şi acelaşi mormânt. Maia, cinci luni, şi David, de 4 ani, nu au bănuit nimic din ce avea să li se întâmple. Dacă fetiţa, prea mică să înţelagă, a fost cărată în braţe de tatăl criminal, băieţelul şi-a urmat cuminte părintele, fără să ştie că avea să fie ultima dată când îşi va vedea mama.

La cimitirul din satul Soci, din judeţul Bacău, clopotele au sunat a jale. Şi au curs multe lacrimi. Oamenii ştiu că tatăl este cel vinovat, însă cred că şi comportamentul mamei a dus spre această cumplită nenorocire.

În ceea ce îl priveşte pe tatăl copiilor, acesta a fost găsit abia miercuri, iar în prezent a fost dus la necropsie. Cel mai probabil va fi înmormântat sâmbătă, cu o slujbă redusă pentru că s-a sinucis.

Mama şi fratele mai mare al lui David şi Maia, cel care a reuşit să fugă din calea tatălui răzbunător, vor merge la centrul de la DGASPC pentru a participa la un program de consiliere.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.