Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Ne înclinăm în fața eforturilor depuse de cei care duc zilnic la îndeplinire cea mai nobilă misiune: aceea de a salva vieți

Publicat

in

La multi ani, asistentilor medicali!

Ziua de astăzi e dedicata asistenților medicali! Oameni fara de care nu exista Sanatate, oameni care se dedica pacienților, unui sistem care dincolo de a fi perfect are grijă de fiecare dintre noi. E un bun prilej pentru medicul Nelu Tataru sa isi exprime public aprecierea fata de asistenții medicali de pretutindeni.

Fest Bijuterii Outlet Mobila

“Dedicarea, profesionalismul și perseverența sunt doar câteva dintre atributele care guvernează întreaga activitate a asistenților medicali.

Benzinaria versus

Drumul meu în medicina a început atunci când am ales să urmez Liceul Sanitar, de unde multe generații de asistenți medicali au devenit salvatori.

Astăzi, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, ne înclinăm în fața eforturilor depuse de cei care, fără a aștepta nimic în schimb, duc zilnic la îndeplinire cea mai nobilă misiune: aceea de a salva vieți”, a spus mediculNelu Tătaru, președintele PNL.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.