Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Asistentul medical: veriga esentiala pentru siguranța sănătății globale- FOTO

Publicat

in

Ziua asistentului medical a fost marcată la Vaslui printr-un simpozion organizat de Ordinul Asistentilor Medicali si a Moaselor din Romania, filiala locala. A fost o prima astfel de intalnire, la care au participat oficialitati, reprezentanți ai institutiilor medicale si colaboratori ai acestora. Timp de cateva ore, asistenții medicali au avut ocazia sa prezinte propriile lucrari, iar dezbaterile au fost interactive si interesante.

Printre temele abordate s-au numărat „Resuscitarea la nou nascuti”, „Nutritia in viata sanatoasa”, dar și „Gradul in care stabilitatea emoțională a asistentului medical influențează siguranta pacientului”. Roxana Palalae, membru in cadrul OAMMR Vaslui, spune ca intalnirea cu colegii intr-un cadru festiv a fost una constructiva si ca acesta e doar inceputul. „Consideram ca întâlnirea de astazi si-a atins scopul. Am punctat Ziua Asistentului Medical asa cum se cuvine, alaturi de colegi si colaboratori, discutiile fiind rodnice”, a declarat Gabriela Epure, președintele OAMMR Vaslui.

Fest Bijuterii Outlet Mobila

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.