Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Un tânăr s-a filmat în timp ce circula cu peste 200 de km/h prin centrul oraşului. Poliţia nu-i poate face nimic 

Publicat

in

Un şofer din Suceava s-a filmat în timp ce conducea cu peste 200 de km/h prin centrul oraşului. Deşi imaginile sunt publice, poliţia nu îl poate sancţiona.

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

Un tânăr din Suceava a circulat cu peste 200 de km/h prin centrul oraşului Suceava. S-a filmat şi şi-a postat „isprava” pe contul de Tik-Tok, dar poliţia nu îl poate sancţiona. Asta chiar dacă a trecut şi prin faţa Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Potrivit monitorulsv.ro, poliţia nu are cadru legal pentru a lua vreo măsură chiar dacă imaginile sunt publice. Viteza nu a fost înregistrată cu un aparat omologat şi astfel nu poate reprezenta probă în instanţă.

Conforn jurnaliştilor suceveni, tânărul în cauză nu se află la prima abatere de acest gen. În 2021, el a rămas fără permis după ce circulat cu viteză pe bulevardul principal din Suceava şi a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Atunci a putut fi sancţionat pentru că nerespectarea semaforului a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate pe sediul Primăriei Suceava. Pentru viteza excesivă nu a putut fi sancţionat nici în acest caz.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.