Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nora unui fost primar primea salariu fără să treacă pe la muncă

Publicat

in

Fostul primar al comunei vasluiene Drânceni și nora sa au fost condamnați la închisoare, după ce magistrații au decis că au cheltuit ilegal bani europeni.

Este vorba despre Gelu Pecheanu, fostul primar al comunei vasluiene Drînceni și nora sa, Florina Adnana Pecheanu, conform Ziare.com.

Fest Bijuterii

Femeia este acuzată că a încasat timp de 22 de luni câte 550 de euro pe lună, acesta fiind salariul pe care îl lua pentru postul de manager al unui proiect finanțat cu fonduri europene. Însă, femeia nu a venit deloc la slujbă.

Benzinaria versus dragoliv

Cel care a denunțat totul procurorilor anticorupție a fost portarul primăriei din Drînceni.

Astfel, Tribunalul din Vaslui l-a condamnat pe fostul edil la 4 ani închisoare, iar pe Adnana Pecheanu la 3 ani și 5 luni de închisoare cu executare.

De asemenea, cei doi trebuie să plătească 36.000 lei la care se va adăuga dobânda legală calculată de la data de 09.05.2019 până la momentul în care întreg debitul va fi achitat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.