Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tânăra care și-a ucis soțul cu un cuțit s-a enervat după ce bărbatul i-a spus că nu a avut grijă de copilul cel mic 

Publicat

in

O femeie de 21 de ani, mamă a doi copii, este cercetată de polițiști pentru că și-a ucis soțul. Întâmplarea s-a petrecut, marți seară, într-un sat din Vaslui, tânăra fiind cea care a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul s-a rănit singur.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La audieri a recunoscut că de fapt ea este cea care l-a omorât.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Conflictul dintre cei doi s-a iscat după ce băbatul de 28 de ani a ajuns seara acasă și i-a reproșat soției că nu l-a îngrijt pe copilul cel mic, cât timp el a fost plecat. Cearta a degenerat rapid, iar bărbatul a sfârșit înjunghiat.

Alice Ruja, procuror: “Ea după ce l-a înjunghiat s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuţitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei şi-a provocat singur rănile”.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la fața locului.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: ”A fost găsită victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”.

Certurile între cei doi se țineau lanț, spun localnicii.

Prietenă de familie: “O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”.

Localnic: “Cine știe ce a fost între ei, cine știe ce a fost în casa lor. Nu s-au înțeles. Poate și el are o parte din vină, poate și ea la fel”.

Într-un final, după audieri, femeia și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și a fost reținută pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru omor. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.