Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Armă ascunsă în casa unui bătrân. Bărbatul de 72 de ani avea şi muniţie pregătită 

Publicat

in

Poliţiştii au descoperit o armă letală, confecţionată artizanal, în casa unui bărbat în vârstă de 72 de ani din comuna Răchitoasa, judeţul Bacău. Bătrânul este cercetat pentru deţinerea ilegală a armei şi a cartuşului de acelaşi calibru.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un bărbat de 72 de ani, din comuna băcăuană Răchitoasa, este cercetat pentru deţinerea ilegală a unei arme letale, confecţionată artizanal”La data de 3 iunie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bacău au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 72 de ani, din comuna Răchitoasa, ocazie cu care a fost identificată, ca fiind deţinută ilegal, o armă letală, confecţionată artizanal, şi un cartuş, de asemenea confecţionat artizanal, de acelaşi calibru’‘, informează sâmbătă IPJ Bacău.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Armă letală artizanală, în casa unui bătrân din Bacău

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, relatează Agerpres. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.